هرچیزی که برای مهاجرت به آلمان باید بدانید
وقتی بحث مهاجرت به آلمان Immigrate to Germany پیش میآید، بهتر است پیش از هرچیز با کشور آلمان، وضعیت اقتصادی، قوانین و شرایط مهاجرت به المان، آشنا شویم. انواع روش های اخذ اقامت و تابعیت آلمان، مراحل دریافت انواع ویزای آلمان از جمله مواردی هستند که باید اطلاعات کافی درباره آنها داشته باشید.
مهاجرت به آلمان برای ایرانیان با خود مزایا و فرصتهای فراوانی به همراه دارد. وجود سیستم آموزش عالی بسیار قوی در این کشور یکی از مهمترین دلایلی که جذابیت مهاجرت به آلمان را افزایش میدهد. آلمان با داشتن دانشگاههای برتر جهان و برنامههای تحصیلی متنوع، به دانشجویان ایرانی امکان دسترسی به تحصیلات عالی و تخصصی در رشتههای مختلف را میدهد.
همچنین، آلمان با داشتن بازار کار پویا و بسیار توسعه یافته، به ایرانیان فرصتهای شغلی بسیار متنوع و رقابتی را ارائه میدهد. این کشور به عنوان یکی از مراکز اقتصادی قوی اروپا، به دلیل نیاز به نیروی کار ماهر، فرصتهای شغلی بسیاری را برای ایرانیان فراهم میکند و به همین خاطراین امکان را به ایرانیان میدهد تا در زمینههای مختلف از جمله فناوری اطلاعات، مهندسی، علوم پزشکی و صنعتی فعالیت کنند و زندگی بهتری تجربه کنند.
آنچه در این یادداشت میخوانید:
- راه های مهاجرت به آلمان
- شرایط مهاجرت به آلمان
- شرایط سنی مهاجرت به آلمان
- هزینه مهاجرت به آلمان
- شرایط گرفتن اقامت آلمان
- شرایط دریافت تابعیت آلمان
- مدارک لازم برای مهاجرت به المان
- مدارک و سطح زبان مورد نیاز برای مهاجرت به آلمان
- ویزای همراه برای مهاجرت به آلمان
- وکیل مهاجرت به آلمان
- راحت ترین راه مهاجرت به آلمان
- ارزانترین راه مهاجرت به آلمان
- سریعترین راه مهاجرت به آلمان
- مهاجرت پرستاران به آلمان
- بهترین موسسه مهاجرتی به آلمان
- مزایای مهاجرت به آلمان
- مشکلات مهاجرت به آلمان
روند مهاجرت به آلمان در حال حاضر بسیار سادهتر از کشورهای دیگر اتحادیه اروپا و یا آمریکاست. آلمان یکی از کشورهای مهاجرپذیر است که به واسطه شرایط بسیار خوب اقتصادی و دارا بودن فرصتهای بیشمار شغلی، همه ساله تعداد زیادی از مهاجران متخصص را جذب مینماید.
در حال حاضر آلمان به عنوان اولین مقصد مهاجران ایرانی بدل شده است. آقای هوبرتوس هیل، وزیر کار آلمان، در تازه ترین مصاحبهای که با روزنامه بیلد ام زونتاگ انجام داده اعلام کرده که قرار است فرصت های بیشتری برای جذب نیروی کار حرفهای از سراسر دنیاست.
با توجه به آخرین گزارش شاخص خوشبختی جهان؛ آلمان در رتبه ۱۴ جهان در شاخص خوشبختی قرار دارد. این رتبه نشان میدهد که سطح خوشبختی و رفاه جمعیت آلمان نسبتاً بالا است. شاخص خوشبختی بر اساس عوامل مختلفی مانند درآمد، سلامتی، آموزش، اشتغال، ارتباطات اجتماعی و سایر عوامل زندگی تعیین میشود. این رتبه نشان میدهد که آلمان به عنوان یکی از کشورهایی با کیفیت زندگی بالا و توجه به رفاه و خوشبختی جمعیت خود شناخته میشود. برای اطلاع از شرایط سفر به آلمان بر روی لینک کلیک کنید.
چرا مهاجرت به آلمان؟
آلمان به زبان آلمانی Deutschland از قدرتمندترین کشورهای اتحادیه اروپا به شمار میرود که دارای اقتصادی بسیار پویا و قدرتمند می باشد، نام رسمی جمهوری فدرال آلمان Bundesrepublik میباشد و پایتخت آن شهر برلین است.
جمهوری فدرال آلمان علاوه بر عضویت در اتحادیه اروپا از بنیانگذاران اتحادیه اروپا میباشد. آلمان عضو ناتو، سازمان ملل متحد، کشورهای گروه هشت و گروه پنج است.
مساحت آلمان ۳۵۷٬۳۸۶ کیلومتر مربع و جمعیت آن در حدود ۸۳.۷ میلیون نفر است. آلمان از شمال با دریای شمال، دانمارک و دریای بالتیک، از غرب با فرانسه، لوکزامبورگ، بلژیک و هلند، از شرق با لهستان و جمهوری چک و از جنوب با اتریش و سوئیس هم مرز است. آلمان ۱۶ ایالت دارد و بزرگترین ایالت آن باواریا نام دارد.
بزرگترین شهرهای آلمان به ترتیب: برلین (Berlin)، هامبورگ (Hamburg)، مونیخ (Munich)، کلن (Cologne)، فرانکفورت (Frankfurt) و اشتوتگارت (Stuttgart) است.
به لحاظ اقتصادی آلمان در جایگاه چهارم تولید ناخالص داخلی و اولین اقتصاد قاره سبز (اروپا) میباشد. بعد از انقلاب صنعتی در اروپا آلمان به عنوان کشوری پیشرو و قدرتمند در عرصه صنعت شناخته میشود. همانطور که میدانید کشور آلمان یکی از بی رقیبترین کشورهای جهان در صنعت خودروسازی است. مرسدس بنز، آئودی، بی ام دبلیو، پورشه، فولکس واگن از جمله معروفترین خودروهای ساخت آلمان میباشند.
اگر قصد مهاجرت به آلمان را دارید با پین تاتی همسفر شوید!!
اگر قصد مهاجرت دارید ما به شما آلمان را پیشنهاد می دهیم و کمک میکنیم تا از طریق تحصیل با هزینهای منطقی وارد خاک آلمان شوید و از امتیازات و مواهب فراوان زندگی در کشوری ثروتمند با سطح رفاهی بالا برخوردار شوید.
راه های مهاجرت به آلمان
برای مهاجرت به آلمان راه های زیادی وجود دارد که می توان به مهاجرت از طریق کار، مهاجرت از طریق سرمایه گذاری، مهاجرت تحصیلی، مهاجرت از طریق ازدواج، پناهندگی، تولد فرزند، ثبت شرکت و کارآفرینی اشاره کرد.
انواع روش های مهاجرت به آلمان شرایط و قوانین خاص خود را دارد و ما در این مقاله به صورت کلی به آن ها پرداخته ایم. با کلیک بر روی هریک از لینکها میتوانید شرح مفصلی از شرایط، قوانین و پیش نیازهای انواع مهاجرت آلمان به دست بیاورید.
شرایط مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل
یکی از بهترین و سادهترین روش های محاجرت به آلمان، تحصیل است. آلمان بخاطر هزینههای پایین زندگی، تورم پایین، دانشگاههای معتبر با رنکینگ بالای جهانی، به مقصد بسیاری از محصلین و دانشجویان ایرانی و دیگر کشورها بدل شده است. بسیاری از دانشگاههای آلمان رایگان است و این خود یکی دیگر از دلایل انتخاب آلمان برای تحصیل است.
دانشجویان مقطع لیسانس و فوق لیسانس ۲۰ ساعت در هفته و دانشجویان دکتر تا ۳۰ ساعت در هفته اجازه کار دارند. همچنین دانشجویان متاهل میتوانند برای همسر و فرزندان خود نیز درخواست ویزای همراه بدهد. درصورت دریافت ویزای همراه، امکان اجازه کار برای همراه به صورت کامل وجود دارد.
هرچیزی که برای مهاجرت تحصیلی به آلمان باید بدانید!
تحصیل در مقطع کارشناسی آلمان
برای تحصیل در مقطع کارشناسی یا همان لیسانس، در دانشگاه های رایگان دولتی آلمان، داشتن دیپلم ۱۲ ساله الزامی است. دانش آموز با داشتن مدرک زبان B2 ویا داشتن مدرک زبان A2 یا B1 و یا شرکت در کلاس های آموزش زبان آلمانی و دریافت مدرک زبان در مقطع کارشناسی تحصیل نماید.
تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد آلمان
اکثر رشته های تحصیلی آلمان در مقطع فوق لیسانس، رایگان است و دانشجویان با داشتن آیلتس ۶.۵ با بالا می توانند جواز حضور در رشته موردنظر را به دست بیاورند.
اکثر رشته ها در مقطع فوق لیسانس به ۲ زبان انگلیسی و آلمانی ارایه میشود. دانشگاه های خصوصی هم در آلمان وجود دارند که متناسب با نوع رشته و مقطع تحصیلی شهریههایی از ۵۰۰۰ یورو تا ۱۳ هزار یورو دریافت میکنند.
شرط ورود به دانشگاه های خصوصی آلمان، پذیرش در آزمون زبان انگلیسی و یا داشتن مدرک زبان آیلتس ۶.۵ به بالاست. این دانشگاه ها سختگیریهای دانشگاه های دولتی آلمان که برای فاصله تحصیلی بین ۲ مقطع لیسانس و فوق لیسانس را ندارند و دریافت پذیرش آسانتر است.
تحصیل در مقطع دکترا در آلمان
برای پذیرش در مقطع دکتر شما نیاز به تایید استاد راهنما خواهید داشت. داشتن رزومه قابل قبول از مهمترین شرایط ورود به مقطع دکترا میباشد. زیرا در آلمان تحصیل در مقطع دکترا به عنوان شغل محسوب میشود و دانشجو دارای حقوق و مزایا خواهد بود. به همین خاطر در پذیرش مقطع دکترا، استادان راهنما با دقت بیشتری عمل میمایند. حقوق درنظر گرفته شده برای مقطع دکترا متناسب با رشته تحصیلی و عملکرد دانشجو متفاوت است و همه به یک میزان حقوق دریافت نمیکنن.
مهاجرت تحصیلی به آلمان از طریق دوره های زبان
برای دانشجویان و یا متقاضیان کار در آلمان که زبان آلمانی را بلد نیستند و تمایل به مهاجرت به آلمان را دارند، شرکت در دورههای زبان آلمانی گزینه بسیار خوبی است. این دوره ها متناسب با سطح زبان از A1 تا C2 برگزار میشود که هرکدام شرایط و دوره تحصیلی خود را دارند.
برای دریافت ویزای دوره آلمانی زمانی بین ۳ تا ۱۲ ماه طول میکشد تا به متقاضی ویزا داده شود. از مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای دوره زبان آلمانی، می تواند به گذرنامه معتبر، دیپلم، گواهی و مدارک ثبت نام در دوره و اثبات تمکن مالی اشاره کرد.
دوره های زبان آلمانی در آموزشگاه ها و کالجهای معتبر برگزار میشود و بهترین اساتید در آنجا مشغول به آموزش متقاضیان زبان هستند.
برخی از موسسات مطرح دوره زبان در آلمان عبارتند از:
GLS Campus Berli
Institute for International Education of Students Abroad (IES)
Goethe University
The Middlebury School
آسانترین راه مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل
اگر میخواهید تا با هزینه مناسب و در مدت زمان کوتاهی به آلمان مهاجرت کنید بهترین و آسانترین راه، ادامه تحصیل است.
اما تحصیل در آلمان هم شرایط خاص خودش را دارد، به طور مثال تحصیل در اکثر دانشگاههای دولتی آلمان رایگان است اما خب محدودیتهایی هم دارد، شرایط سنی، گپ تحصیلی، داشتن مدرک زبان C1 همه و همه کار را برای مهاجرت سخت خواهد کرد.
تحصیل در آلمان با زبان انگلیسی
برخی از دانشگاههای خصوصی آلمان این امکان را به شما میدهند که در صورت تسلط به زبان انگلیسی بتوانید در آنها مشغول به تحصیل شوید و فاصله تحصیلی و شرایط سنی هم اهمیت چندانی ندارد.
شرایط مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل
این روش بیشتر برای افرادی است که بیشتر از تحصیل به دنبال اقامت کاری در آلمان هستند. معمولا برخی از دانشگاههای خصوصی آلمان این امکان را به شما میدهند تا با پذیرش تحصیلی به خاک آلمان وارد شوید و در کنار ادامه تحصیل به صورت پاره وقت نیز کار کنید و پس از پایان تحصیلات و ظرف مدت ۱۸ ماه میتوانید به دنبال کار تمام وقت باشید و درصورت پیدا کردن کار ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل کنید.
مهاجرت به آلمان از طریق ویزای کار
مهاجرت به آلمان از طریق کار، یکی دیگر از روش های مهاجرت به آلمان است. پس از روی کار آمدن اولاف شولتس (Olaf Scholz) و با توجه به کمبود نیروی کار آلمان، شرایط اعطای ویزای کاری به مهاجران تسهیل شده است. وی درنظر دارد تا شرایط را برای پذیرش سالانه ۴۰۰ هزار نیروی کارمتخصص تسهیل نماید.
به طور کلی اخذ ویزای کار آلمان به ۲ روش امکان پذیر است:
1- اخذ ویزای کار آلمان با پیشنهاد کار یا همان جاب آفر( JOB OFFER)
2- ویزای جستجوی کار آلمان (JOB SEEKER)
برای اطلاع از شرایط دریافت ویزای کاری آلمان کلیک کنید.
اخذ ویزای کار آلمان با پیشنهاد کار یا همان جاب آفر
در روش اخذ ویزای آلمان از طری ویزای کار، متقاضی میبایست از طرف شرکت و یا کارفرمای آلمانی پیشنهاد کار یا همان JOB OFFER داشته باشد. در این صورت می تواند ویزای کار آلمان را دریافت نماید.دریافت جاب آفر از طرف کارفرمای آلمانی منوط به مصاحبه و تسلط زبان در جلسه است.
چنانچه در مصاحبه کارفرما تشخیص دهد که متقاضی برای سمت و پست سازمانی شرکت مناسب است درخواست پیشنهاد کار را به سفارت آلمان ارائه میدهد.
از سال ۲۰۲۱ و با اصلاحات قوانین پذیرش نیروی کار، شرایط دریافت ویزا با پیشنهاد کاری به مراتب آسانتر از قبل شده و تفاوتی بین نیروی کار اتحادیه اروپا و شهروندان آلمانی با دیگر متقاضیان کار وجود ندارد.
مهاجرت از طریق سرمایه گذاری به المان
همانطور که پیش تر اشاره شد، آلمان کشوری صنعتی و ثروتمند است که با مشوق های زیاد و تسهیل شرایط سرمایه گذاری در آلمان، راه را برای ورود سرمایه گذاران خارجی هموار نموده است. بسیاری از شرکت های مطرح و طراز اول دنیا با سرمایه گذاری و مشارکت در طرح های آلمان، به بازارهای اقتصادی آلمان دست پیدا کرده اند.
یکی از روش های سرمایه گذاری در آلمان ثبت شرکت است. سرمایه گذار با حداقل سرمایه ثبتی ۲۵ هزار یورو میتواند درخواست ثبت شرکت در آلمان نماید. سرمایه گذاران با ثبت شرکت میتوانند برای خود و خانواده شان، اقامت و تابعیت آلمان را دیافت نمایند.
از مهمترین پیش نیازهای ثبت شرکت در آلمان داشتن طرح توجیهی اقتصادی است که میبایست به تایید اتاق بازرگانی آلمان برسد. البته در تایید طرح های توجیهی سخت گیری های زیادی انجام میشود و سرمایه گذاران کمتری می توانند از این طریق وارد آلمان شوند.
شرایط دریافت ویزای سرمایه گذاری در آلمان به چه صورت است؟
ویزای جستجوی کار آلمان (JOB SEEKER)
در روش دوم که به ویزای جستجوی کار یا جاب سیکر معروف است، متقاضی در صورت داشتن حداقل مدرک لیسانس و تجربه کار مفید و مرتبط، می تواند درخواست ویزای کار از طریق جستجوی کار در آلمان را بدهد. در این روش متقاضی ۶ ماه فرصت دارد تا کار موردنظر خود در آلمان را پیدا کند.
درصورت پیدا کردن کار، ویزای او به ویزای کار تبدیل خواهد شد. درصورت داشتن تخصصهای لازم و تسلط به زبان آلمانی یا انگلیسی، احتمال پیدا کردن کار در آلمان بسیار زیاد است، زیرا آلمان با توجه به کمبود نیروی کار ماهر، نیاز بالایی به جذب نیروی کار دارد.
در شهر برلین و باتوجه به حجم بالای مهاجران و حضور استارت آپهای بین المللی از سراسر دنیا، می توان با تسلط به زبان انگلیسی نیز کار موردنظر را پیدا کرد.
انواع ویزای کار آلمان
آلمان ۷ نوع ویزای کار دارد که هرکدام دارای شرایط متفاوتی هستند اما در بین همه آنها برخی موارد یکسان است که عبارتند از:
شرایط سنی: حداقل ۱۸ و حداکثر ۴۵ سال
مدرک زبان آلمانی: سطح B1 یا B2 متناسب با درخواست کارفرما
سابقه کار: سوابق کار مرتبط متناسب با نوع ویزا
پیشنهاد کار (جاب آفر): پیشنهاد و درخواست کار از طریق کارفرما
عنوان شغلی و تخصص: عنوان شغلی باید با جاب آفر یکسان و یا نزدیک باشد.
تمکن مالی: میزان تمکن مالی با توجه به نوع ویزا متفاوت است
فرصت های شغلی بی شمار، بازار کار عالی، حقوق و دستمزد بالا، شرایط آسان برای دریافت ویزا برای مهاجران ایرانی و امکان اخذ اقامت دائم از مزایای مهاجرت به آلمان از طریق کار است.
مهاجرت به المان از ازدواج
یکی از ساده ترین روش های اخذ اقامت و تابعیت آلمان، ازدواج با یک فرد آلمانی یا یک شخص مقیم آلمان است.
البته با توجه به سو استفاده هایی که در سال های اخیر رخ داده، شرایط اعطای ویزا از طریق ازدواج با حساسیت و دقت بیشتری از سوی سفارت آلمان بررسی میگردد.
برای اثبات واقعی بودن ازدواج، شخصی که قصد ازدواج با تبعه آلمان را دارد میبایست مدارکی ازجمله ایمیل، عکس های خانوادگی، برگه گواهی تجرد و گواهی عدم سو پیشینه را به سفارت آلمان ارائه نماید.
طرف دیگر هم (شخص آلمانی یا تبعه) در مقابل باید مدارکی را دال بر داشتن شغل با درآمد مکفی برای هزینه های زندگی در آلمان، عدم سو پیشینه و عدم سابقه نقض قوانین کش.ر آلمان را به سفارت ارائه نماید.
داشتن مهارت در زبان آلمانی و یا اخذ مدرک زبان آلمانی سطح ابتدایی A1 برای متقاضی ایرانی الزامی است. پس از گذشت ۳ سال از زندگی مشترک در آلمان، امکان دریافت پاسپورت آلمان امکان پذیر میگردد.
آیا امکان مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج ممکن است؟
مهاجرت از طریق تولد فرزند در آلمان
تابعیت از طریق تولد فرزند در دنیا به ۲ روش صورت میگیرد، ۱- تابعیت از طریق حق خاک، ۲- تابعیت از طریق خون
آلمان از جمله کشورهایی است که تابع حق خون میباشد و فرزند متولد شده تابع نسبت خون والدین قرار میگیرد.
بر اساس قانون مدنی آلمان، موارد زیر باعث دریافت اخذ تابعیت آلمان از طریق تولد فرزند در المان میشود.
• فرزند از پدر و مادر آلمانی به دنیا آمده باشد
• شخص متولد شده در ۲۱ سال زندگی خود حداقل ۸ سال را در آلمان زندگی کرده باشد.
• حداقل ۶ سال در مدارس آلمان نحصیل کرده باشد
• طفلی که از پدر و مارد نامعلوم متولد شده باشد.
نکتهای که باید به ان توجه شود این است که نوزاد متولد شده در صورتی که یکی از والدینش آلمانی باشند، بدون توجه به محل تولد، آلمانی محسوب میشود.
آیا با تولد فرزند در آلمان می توان اقامت گرفت؟
مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی
یکی دیگر از روش های مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی می باشد. براساس کنوانسیون ژنو کشورهایی که عضو این کنوانسوین می باشند می توانند افرادی را که در خاک سرزمین خود احساس خطر میکنند را به عنوان پناهنده بپذیرند.
اما در حال حاضر و با توجه به جنگ اکراین و در گذشته جنگ افغانستان، آلمان شمار زیادی از پناهجویان را به کشور خود راه داد و با پرونده های پناهندگی از سایر کشورها مخالفت و آن ها را رد می نماید. به همین خاطر آن دسته از ایرانی هایی که قصد پناهندگی در آلمان را دارند شرایط بسیار دشوار و پر ریسک است.
اشخاصی که در آلمان درخواست پناهندگی میدهند از شرایط حداقلی برای گذران زندگی بهرهمند میگردند. این شرایط شامل پرداخت هزینه زندگی، خوراک، پوشاک و مسکن است. البته منظور از مسکن تا قبل از پذیرفته شدن پرونده پناهندگی شخص یا اشخاص، کمپ ها و اردوگاههای گروهی است. پس ازتایید و پذیرفته شدن شخث به عنوان پناهنده مسکن مستقل در اختیار پناهنده قرار خواهد گرفت.
شرایط مهاجرت به آلمان
شرایط مهاجرت به آلمان وابسته به نوع ویزایی است که میخواهید درخواست بدهید ما در این جا به صوت اجمالی برخی از شرایط برای هریک از مدل های مهاجرت به المان را به شما معرفی مینماییم.
1- مهاجرت تحصیلی به آلمان:
• دشتن پذیرش تحصیلی از یکی از دانشگاه های آلمان
• مدارک زبان آلمانی یا انگلیسی مورد تایید دانشگاه
• تمکن مالی
2- مهاجرت کاری به آلمان:
• داشتن جاب آفر
• سابقه کار مرتبط
• تمکن مالی
• مدرک زبان B1 یا B2 متناسب با درخواست کارفرما
3- مهاجرت از طریق سرمایه گذاری
• داشتن سرمایه ثبتی اولیه حداقل ۲۵ هزار یورو
• بیزنس پلن و طرح توجیهی اقتصادی قوی
4- مهاجرت از طریق ازدواج
• داشتن اقامت دائم آلمان یا سیتیزن شیپ از طرف همسر
• داشتن حداقل مدرک زبان A1
• گواهی تجرد
• سند ازدواج
• عدم سو پیشینه
شرایط سنی مهاجرت به آلمان
شرایط سنی از جمله موارد مهم از برای مهاجرت به آلمان است که متناسب با نوع درخواست متفاوت میگردد، بازه سنی ۱۸ تا ۴۵ سال بهترین بازه سنی می باشد.
هزینه مهاجرت به آلمان
هزینه مهاجرت به آلمان و هزینه ای زندگی در آلمان بسته به نوع ویزای شخص، نوع زندگی، منطقه زندگی بسیار می تواند متفاوت باشد، بیشترین هزینه زندگی در آلمان مربوط به هزینه مسکن و اجاره خانه می باشد. به طور متوسط هزینه هر شخص بدون احتساب هزینه اجاره خانه چیزی در حدود۶۷۵ یورو می باشد.
هزینه مهاحرت به آلمان بسته به نوع درخواست، هزینه های مهاجرت نیز متغیر میباشد و نمی توان به رقم دقیقی اشاره نمود، نوع ویزا، روش مهاجرت، تعداد افراد تحت تکفل و … در تعیین هزینه مهاجرت موثر است.
هزینه های مهاجرت به آلمان به ۳ بخش اصلی تقسیم میشود که عبارتند از:
1- تمکن مالی برای تامین هزینه های زندگی یک ساله در آلمان
2- هزینه های دولتی بررسی پرونده و در نهایت صدور ویزا
3- هزینه زندگی در آلمان
هزینه های تمکن مالی متناسب با نوع ویزا
1- تمکن مالی برای پذیرش دانشجویی آلمان؛ ۱۰.۳۳۲ یورو در سال
2- تمکن مالی برای ویزای جستجوی کار جاب آفر( JOB OFFER)؛ ۱۰.۰۰۰ یورو
3- ویزای جستجوی کار آلمان (JOB SEEKER)؛ ۷۲۰ یورو در ماه
4- ویزای سرمایه گذاری؛ ۲۵ هزار سرمایه اولیه
هزینه های زندگی در آلمان متناسب با لایف استایل و مدل زندگی متفاوت است، به طور مثال دانشجویان میتوانند هزینه های زندگی خود را نسبت به سایر اقشار مهاجر کاهش دهند.
هزینه دولتی بررسی پرونده مهاجرت به آلمان برای صدور ویزا
ویزای کوتاه مدت (بزرگسال)؛ ۸۰ یورو
ویزای کوتاه مدت کودکان زیر ۶ سال؛ رایگان
ویزای کوتاه مدت کودکان ۶ تا ۲ سال؛ ۴۰ یورو
ویزای (National Visa)، بلند مدت؛ ۷۵ یورو
ویزای بلند مدت برای افراد زیر ۱۸ سال؛ ۳۷.۵ یورو
هزینه زندگی در آلمان
همانطور که دربالا اشاره شد بیشترین هزینه زندگی در آلمان مربوط به اجاره بها منزل است که متناسب با منطقه، محله و نوع خانه از سوئیت تا ۴ خوابه تفاوت بسیاری خواهد داشت. اما در حال حاضر اجاره یک واحد یکخوابه معمولی چیزی در حدود ۸۰۰ یورو میباشد. هزینه زندگی شامل، خورد و خوراک، پوشاک، اینترنت، تلویزیون، حمل و نقل و … چیزی در حدود ۴۰۰ تا ۸۰۰ یورو میباشد.
البته این هزینه برای دانشجویان کمتر از سایر مهاجرین خواهد بود. طبق اعلام رسمی سفارت آلمان هزینه زندگی یکساله به ازا یک دانشجو ۱۲.۳۲۴ یورو میباشد که اگر آن را بر ۱۲ ماه سال تقسیم کنید به رقم ۱.۰۲۷ یورو برای هر ماه خواهید رسید. این هزینه کامل اعم از مسکن، خورد و خوراک و …. میباشد.
برخی از هزینه های زندگی در آلمان
رستوران معمولی؛ ۱۰ یورو
بلیط سینما؛ ۱۰ یورو
هزینه حمل و نقل عمومی برای ۱ ماه؛ ۴۹ یورو
خدمات رفاهی ماهیانه؛ ۲۱۵ یورو
همه چیز درباره هزینه های زندگی در آلمان!
شرایط گرفتن اقامت آلمان
اقامت آلمان به طور کلی به ۲ دسته تقسیم میشود.
1- اقامت موقت (Temporary Resident Permit)
2- اقامت دائم (Settlement Permit)
اقامت موقت؛ همان ویزا یا مجوز ورود متقاضی به المان است.
اقامت دائم؛ درصورت اقامت به صورت مستمر در المان، حداقل ۵ سال، و داشتن برخی از شرایط به متقاضی اعطا میگردد.
شرایط دریافت اقامت دائم به شرح زیر میباشد:
• داشتن حداقل ۵ سال اقامت موقت در آلمان
• داشتن شغل و توانایی تأمین مایحتاج زندگی
• پرداخت حداقل 60 ماه بیمۀ بازنشستگی در آلمان
• نداشتن سابقۀ کیفری و جُرم در آلمان
• داشتن دانش زبان آلمانی و ارائه مدرک در سطح B2
• داشتن خانه و محلی برای زندگی خود و خانواده متناسب با استانداردهای ایالت محل زندگی
• گذراندن دورۀ آموزش زبان و فرهنگ آلمانی (Integration course)
برای دریافت اقامت دائم آلمان توجه به تک تک موارد امری ضروری و لازم است.
شرایط دریافت تابعیت آلمان
پاسپورت آلمان یکی از قدرتمندترین پاسپورت های دنیاست، طبق آخرین رده بندی در سایت: Henley global، پاسپورت آلمان سومین پاسپورت قدرتمند در دنیا میباشد.
همین امر سبب شده تا بسیاری از مهاجران به دنبال دریافت تابعیت و شهروندی آلمان باشند. با دریافت شهروندی آلمان، شما از تمامی حقوق و مزایای شهروندی آلمان برخوردار خواهید شد. با داشتن پاسپورت آلمان شما می توانید بدون محدودیت به کشورهای عضو اتحادیه اروپا سفر کنید.
برای دریافت پاسپورت آلمان،متقاضی میبایست ابتدا نسبت به دریافت اقامت دائم آلمان اقدام نماید. شرایط دریافت تابعیت آلمان متفاوت است به طور مثال متقاضیانی که همسر آلمانی دارند باید حداقل ۳ سال از زندگی مشترکشان در آلمان گذشته باشد تا بتوانند درخواست تابعیت بدهند.
متقاضیان دیگر هم باید ۵ سال به طور مستمر در آلمان سکونت وکار کنند،دروصرتی که ۵ سال حق بیمه برای آنها پرداخت شده باشد و متقاضی به دولت مالیات پرداخت کرده باشد و سوپیشینیهای نداشته باشد میتواند حائز دریافت پاسپورت آلمان باشد.
برای آشنایی بیشتر با ارزش و اعتبار پاسپورت آلمان کلیک کنید!
مدارک لازم برای مهاجرت به المان
یکی از مهمترین بخشها در مهاجرت به آلمان جمع آوری و تکمیل مدارکی است که باید برای مهاجرت به سفارت آلمان ارائه شود. اما باید بخاطر داشته باشید که راه های مهاجرت و مدارک مورد نیاز هر کدام از روش ها متفاوت است.باید به این موضوع توجه داشته باشید که حتی مدارک مورد نیاز برای تحصیل در آلمان متناسب با دانشگاه و مقطع تحصیلی متفاوت خواهد بود. اما مدارکی که در تمام روشهای مهاجرت اعم از تحصیلی، کاری، ازدوا و غیره مشترک است به شرح زیر میباشد:
- مدارک هویتی
- مدارک اثبات تمکن مالی
- مدارک عدم سوء پیشینه
- مدارک پزشکی
- مدارک سوابق شغلی
- مدارک تحصیلی
- مدرک بیمه
بهتر است پیش از تعیین وقت سفارت و به جهت تسریع در روند اخذ ویزا، ابتدا نسبت به گردآوری و ترجمه مدارک به زبان آلمانی و مطابق با قوانین سفارت آلمان اقدامات لازم را انجام دهید.
مدرک زبان موردنیاز برای مهاجرت به آلمان
داشتن مدرک زبان از مهمترین مواردی است که باید حتما به آن توجه شود، البته متناسب با روشی که برای مهاجرت به آلمان درنظر دارید، سطح زبان آلمانی مورد نیاز فرق میکند. اگر برای تحصیل در دانشگاه های دولتی آلمان اقدام مینمایید، میبایست مدرک زبان B1 یا B2 (متناسب با مقطع تحصیلی) به دانشگاه و سفارت ارائه دهید، اگر قرار است از دانشگاه های خصوصی آلمان پذیرش بگیرید با توجه به تدریس زبان انگلیسی شما نیاز به مدرک آیلتس خواهید داشت.
برای دریافت ویزای کاری نیز حداقل مدرکی که کارفرما از شما خواهد خواستB2 خواهد بود البته در برخی موارد کارفرما ممکن است مدرکC1 از شما بخواهد.
چنانچه برای سرمایه گذاری قصد مهاجرت به آلمان را دارید نیازی به مدرک زبان آلمانی نخواهید داشت، هرچند که تسلط به زبان آلمان برای سکونت و راه اندازی کسب و کار در آلمان یک امرضروری و اجتناب ناپذیر است.
مدرک مورد نیاز زبان آلمانی برای ویزای همراه سطح A1 میباشد.
ویزای همراه برای مهاجرت به آلمان
بسیاری از متقاضیانی که قصد مهاجرت به آلمان را دارند، دغدغه گرفتن ویزای همراه برای اعضای خانواده است. دولت آلمان این امکان را به مهاجران میدهد تا برای اعضای خانواده درخواست ویزای همراه داده و آن ها را با خود به آلمان بیاورند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص ویزای همراه آلمان کلیک کنید!
شرایط دریافت ویزای همراه متناسب با روش مهاجرت:
مهاجرت تحصیلی؛
1- چنانچه سن محصل زیر ۱۸ سال باشد، یکی از والدین میتواند درخواست ویزای گاردین دهد و چنانچه پدر و مادر قصد همراهی فرزند خود را داشته باشند میتوانند از طریق ویزای توریستی اقدام نمایند.
2- چنانچه سن متقاضی بالای ۱۸ سال باشد، می تواند برای اعضای خانواده درخواست ویزا دهد.
3- چنانچه متقاضی دارای همسر و فرزند باشد میتواند برای اعضای خانواده خود درخواست ویزای همراه نماید.
مهاجرت کاری؛
1- درصورت دریافت ویزای جاب آفری و اثبات تمکن مالی، می تواند برای اعضای خانواده درخواست ویزای همراه نماید.
2- درصورت درخواست ویزای جاب سیک، متقاضی امکان همراهی همسرش را ندارد و به همسر متقاضی ویزای همراه داده نمیشود. در صورت پیدا کردن کار، متقاضی میتواند با ارائه مدارک شغلی و مالی نسبت به درخواست ویزا برای همسش اقدام نماید.
ثبت شرکت و سرمایه گذاری؛
متقاضی میتواند برای خود و اعضای خانواده درخواست ویزا نماید.
وکیل مهاجرت به آلمان
یکی از دغدغههای اصلی متقاضیان در امر مهاجرت، انتخاب وکیل مجرب و آشنا به حوزه مهاجرت می باشد. آشنایی با قوانین مهاجرتی آلمان، داشتن سوابق کافی در بحث مهاجرت، اطلاع کافی از شرایط کار، زندگی و مواردی از این دست باعث میشود تا در روند اجرای پروسه مهاجرت به آلمان، موکل از آرامش و اطمینان بیشتری برخوردار گردد.
اگر چنانچه قصد مهاجرت تحصیلی به آلمان را دارید، پین تاتی همراه و در کنار شماست برای مشاوره و اطلاع از شرایط مهاجرت تحصیلی به آلمان فرم مشاوره را تکمیل نمایید تا کارشناسان ما در اولین فرصت با شما تماس بگیرند.
راحت ترین راه مهاجرت به آلمان
شاید در روند مهاجرت به آلمان، متقاضیان به دنبال راحت تریم راه برای مهاجرت به آلمان باشند، اما یافتن این مسیر به تواناییها و انتخاب مسیر مهاجرت برمیگردد. چنانچه شخص متقاضی شرایط ادامه تحصیل در آلمان را داشته باشد و به زبان آلمانی یا انگلیسی مسلط باشد میتواند راحتتر از سایر کشورها ویزای تحصیلی از آلمان را دریافت نماید.
یکی دیگر از مسیرهای مناسب برای دریافت ویزا و مهاجرت به آلمان، ویزای جستجوی کار است، چنانچه متقاضی دارای تخصص لازم و آشنایی به زبان آلمانی است میتواند با درخواست ویزای جستجوی کار، شانس خود را برای پیدا کردن کار مناسب در آلمان امتحان نماید.
سریعترین راه مهاجرت به آلمان
روش های مهاجرت به آلمان با یکدیگر متفاوت است و متناسب با توانایی هر شخص شرایط فرق میکند به عنوان مثال اگر شخص متقاضی در ایران پرستار است و قصد مهاجرت به آلمان را داشته باشد، سریعترین راه مهاجرت برای او درخواست ویزای کار است، یا اینکه چنانچه متقاضی از لحاظ تحصیلی و نمرات شرایط خوبی دارد و به زبان آلمانی مسلط است سریعترین راه مهاجرت برای او درخواست ویزای تحصلی به آلمان است.
همچنین روش سرمایه گذاری از سریعترین روش ها برای مهاجرت به آلمان است.
ارزانترین راه مهاجرت به آلمان
همیشه هزینه های مهاجرت بخش مهمی از دغدغههای مهاجران است، باتوجه به پایین بودن ارزش ریال نسبت به یورو هزینه های زندگی هرچند اندک در کشور آأمان، برای ما ایرانیها سنگین و کمر شکن میباشد. مهاجرت به آلمان از طریق کار، ارزانترین راه مهاجرت به آلمان است زیرا شخص متقاضی از همان بدو ورود به سرکار خواهد رفت و در تامین هزینههای زندگی نگران نخواهد بود.
چگونه در آلمان افتتاح حساب کنیم؟
مهاجرت پرستاران به آلمان
در حال حاضر کشور آلمان به دنبال جذب پرستاران و پزشکان است و برای جذب ۸۰ هزار پرستار در سال جاری برنامه ریزی کرده است، کمبود نیروی کار در آلمان مهمترین دغدغه دولتمردان این کشور است، پس چنانچه پرستار هستید ی توانید با درخواست ویزای جاب آفری یا جاب سیکر نسبت به پیدا کردن شغل دلخواه خود اقدام نمایید.
اولین کارهایی که پس از ورود به آلمان باید انجام داد!
مزایای مهاجرت به آلمان
آلمان یک کشور صنعتی قدرتمند است که به عنوان ثروتمندترین عضو اتحادیه اروپا شناخته میشود. در این کشور برای متخصصان موقعیت های شغلی فراوانی وجود دارد که میتوان از آن ها بهره برد.
در کنار همه اینها می توان به مواردی اشاره کرد که باعث میشود تا هر ساله مهاجران بیشتری تصمیم به مهاجرت به آلمان بگیرند از آن جمله می توان به این موارد اشاره کرد:
امنیت بالای آلمان
در آلمان میزان جرم و جنایت بسیار پایین است. سطح بالای مراقبت های پزشکی و بهداشتی، بیمه و خدمات درمانی در آلمان بسیار عالی است و بیشتر هزینه های درمانی را شکت های بیمه پرداخت مینمایند، متقاضی میتواند علاوه بر خود کلیه اعضای خانواده را تحت پوشش بیمه قرار دهد و هزینه های درمانی را به حداقل برساند.
تحصیل رایگان در کشور آلمان
تحصیل در کشور آلمان در سطوح مختلف رایگان است و فرقی نمی کند که شما آلمانی هستید و یا خارجی، آموزش و پرورش آلمان امکانات تحصیلی را به صورت رایگان در اختیار همگان قرار می دهد.
سیستم حمل و نقل عمومی بسیار پیشرفته
دسترسی به تمام نقاط شهر و حتی روستاهای آلمان با وسایل حمل و نقل عمومی بسیار ساده میباشد و هزینه حمل ونقل مناسب است و به صورت منظم و با برنامه انجام میپذیرد
مشکلات مهاجرت به آلمان
در کنار تمام مزیت ها و جذابیتهای مهاجرت به آلمان، برخی موارد نیز وجود دارد که کار را برای مهاجرت سخت مینماید. یادگیری زبان آلمانی، عدم دریافت ویزا، تامین تمکن مالی، پیدا کردن فرصتهای شغلی مناسب با تخصص از مشکلات مهاجرت است. از سوی دیگر زندگی در آلمان، عدم آشنایی با قوانین و مقررات و فرهنگ مردم آلمان ممکن است در بدو ورود برای مهاجران سخت باشد.
اما باید یادمان باشد با که هر تصمیم بزرگی نیاز به شهامت، ارداه و سخت کوشی دارد باتوجه به مزایای زیاد مهاجرت به کشور زیبای آلمان و شروع یک زندگی بی دغدغه همراه با تامین آتیه تحمل سختی ها را قطعا آسانتر مینماید.
شرایط اجاره خانه در آلمان و نکاتی که باید بدانید!
هزینه زندگی در آلمان
اگر قرار باشد به آلمان مهاجرت کنید بد نیست تا با هزینههای زندگی در آلمان بیشتر آشنا شوید.
متوسط هزینه زندگی در آلمان برای ۱ نفر چیزی در حدود ۱۰۰۰ یورو میباشد که شامل هزینه اجاره یک واحد یکخوابه به همراه خورد و خوراک و رفت وآمد خواهد بود. اگر ۲ نفر هستید این هزینه به حدود ماهی ۱۳۰۰ یورو افزایش پیدا میکند.
این مبالغ برای یک زندگی نرمال و دانشجویی است و ممکن است متناسب با مدل زندگی شما بیشتر هم شود.
حداقل دستمزد در کشور آلمان
حداقل دستمزد در آلمان و براساس اداره کار کشور آلمان و با احتساب کسورات قانونی نظیر مالیات در حدود ۲۸۰۰ یورو میباشد که نشان میدهد درآمد شما از میزان هزینه شما بیشتر است و به همین خاطر میتوانید از رفاه و آسایش بیشتری نسبت به سایر کشورها بهرهمند شوید.
برای مهاجرت به آلمان از کجا شروع کنم؟
کافی است فرم اطلاعات و ارزیابی در سایت را با دقت تکمیل نمایید تا کارشناسان پین تاتی پس از بررسی فرم و در صورت داشتن شرایط لازم با شما تماس بگیرید.
سوالات متداول:
- قدم اول برای مهاجرت به المان چیست؟
در قدم اول متقاضی میبایست نسبت به شرایط که دارد یکی از روشهای مهاجرتی را انتخاب کند، ویزای تحصیلی، کاری. و سرمایه گذاری سپس متناسب با نوع مهاجرت مدارک موردنیاز را تامین نماید. - شرایط شهروندی آلمان به چه صورت است؟
درصورت اقمت و کار به مدت ۳ سال متقاضی میتواند درخواست اقامت دائم دهد. همچنین چنانچه ۵ سال در کشور آلمان سکونت، کار و بیمه داشته باشد و مالیات پرداخت کرده باشد میتواند پاسپورت آلمان را دریافت نماید. - برای مهاجرت به آلمان چه میزان تمکن مالی نیاز داریم؟
تمکن مالی متناسب با نوع مهاجرت متفاوت است برای تمکن دانشجویی ۱۲.۳۲۴ یورو و برای ویزای جاب سیکری ۷ هزار یورو نیاز است. - هزینه مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل چقدر میباشد؟
اگر از دانشگاههای دولتی و رایگان آلمان پذیرش دریافت نمایید برای هزینه های زندگی و سایر موارد ۱۲.۳۲۴ یورو تمکن مالی نیاز دارید. چنانچه دانشگاه خصوصی باشد علاوه بر هزینه زندگی هزینه تحصیل هم باید بپردازید. - به چه مدرک زبانی برای مهاجرت به آلمان نیاز داریم؟
برای پذیرش تحصیلی حداقل B1 متناسب با مقطع تحصیلی، برای پذیرش کاری حداقل B2 و برای ویزای همراه A1 - آیا مهاجرت به آلمان خوب است؟
پاسخ به این سوال مستلزم شناخت از شرایط متقاضی و اهداف مهاجرت می باشد، چنانچه متقاضی به دنبال ارتقای سطح دانش است، دانشگاه های آلمان برای این هدف عالی است. چنانچه متقاضی به دنبال تامین آتیه و زندگی با ثبات باشد و در عین حال دارای توانایی و تحصص های کاری باشد آلمان یکی از بهترین کشورها برای مهاجرت خواهد بود. - آسانترین راه مهاجرت به آلمان چیست؟
مهاجرت تحصیلی و کاری می تواند آسانترین راه مهاجرت به آلمان باشد. - حداقل سرمایه برای مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری چقدر است؟
حداقل سرمایه برای ثبت شرکت در آلمان ۲۵ هزار یورو میباشد. - آیا به همسر دانشجو ویزای همراه تعلق میگیرد؟
بله همسر دانشجو میتواند همزمان با درخواست ویزای همسرش درخواست ویزای همراه دهد. - آیا دانشجو در زمان تحصیل اجازه کار دارد؟
بلی؛ در مقطع لیسانس و فوق لیسانس ۲۰ ساعت در هفته و در مقطع دکترا، ۳۰ ساعت در هفته هر دانشجو اجازه کار دارد. - آیا همسر دانشجو می تواند کار کند؟
بلی؛ در صورت داشتن دانش زبان، همسر دانشجو می تواند به صورت تمام وقت کار کند.
اگر چنانچه تمایل دارید میتوانید به این صفحات نیز سر بزنید:
Maiwand
آذر 1, 1400 at 10:54 ب.ظمن در اینجا امننیستمکمک کنید
Aref
آبان 8, 1400 at 0:54 ق.ظبسیارعالی وخوب انشالله موفقیت روزافزون
pintati
آبان 9, 1400 at 9:39 ق.ظسپاس فراوان از انرژی مثبت شما و همراهی با پینتاتی.