با انواع و شرایط ثبت شرکت در ترکیه آشنا شوید
شرایط و مراحل تبت شرکت در ترکیه یکی از سوالاتی است که برای بسیاری از سرمایه گذاران، تجار و بازرگانان ایرانی مطرح می باشد. شرایط ثبت شرکت در ترکیه تابع شرایط و قوانینی است که باید به صورت درست و گام به گام انجام شود. آشنایی با انواع شرکت در ترکیه، نظیر سهامی خاص، مسئولیت محدود، میزان سرمایه، شرایط سهامداران و هیات مدیره، تهیه صورتجلسه های شرکت، شرایط انحلال شرکت و مواردی از این دست نیاز به داشتن اطلاعات کافی و تجربه از قوانین ثبت شرکت ها در ترکیه است. چنانچه قصد ثبت یکی از انواع شرکت در ترکیه را دارید این مطلب پین تاتی را تا انتها مطالعه نمایید.
آنچه در این یادداشت می خوانید:
- انواع ثبتشرکت در ترکیه و مواردی که باید بدانید!
- ثبت شرکت
- آیا ثبتشرکت در ترکیه واجب است؟
- کسبهایی که نیاز به ثبت شرکت دارند!
- از انواع ثبتشرکت در ترکیه چه می دانید؟
- ثبت شرکت واردات و صادرات
- مراحل ثبت شرکت و گام هایی که باید به درستی برداشت!
- استعلام شرکت های ثبت شده در ترکیه
- شماره مرسیس در ترکیه (mercies)
- کاربردهای شماره مرسیس
- نحوه شناسایی شماره مرسیس
- استعلام شماره مرسیس شرکت
- ثبتشرکت مجازی در ترکیه
- محبوب ترین شرکت های ثبتی در ترکیه
- مزایای ثبتشرکت شخصی در ترکیه
- مزایای ثبت شرکت مسئولیت محدود در ترکیه Limited
- شرکت سهامی خاص یا با مسئولیت محدود، کدام بهتر است؟
- مشاغلی که در ترکیه نیاز به ثبت شرکت دارند؟
- ثبتشرکت در ترکیه چه مزایایی برای ما دارد؟
- ثبتشرکت در ترکیه و معایب آن
- مالیات شرکتها در ترکیه چند درصد است؟
- خدمات اخذ کارت بازرگانی در ترکیه
- مشکل افتتاح حساب بانکی شرکتی در ترکیه
انواع ثبت شرکت در ترکیه و مواردی که باید بدانید!
اطلاع از شرایط ثبت شرکت در ترکیه (Company registration in Turkey)، به شما کمک خواهد کرد تا بهترین گزینه را انتخاب کنید. در ترکیه نیز همانند ایران شرکت هایی با مسئولیت محدود ()LLC: Limited، سهامی خاص (JST: Joint Stock Company) و … وجود دارد. اما اینکه کدام شرکت میتواند در پیشبرد اهداف کاری ما مفید باشد مسئله دیگری است،به طور مثال: قوانین خرید و فروش سهام شرکت توسط سهامداران، نسبت سهام سهامداران، میزان سرمایه ثبتی و مسائلی از این دست همه و همه نیاز به شناخت از شرایط و قوانین کار و ثبت شرکت ترکیه دارد.
قبل از تأسیس شرکت در ترکیه، ابتدا باید دربارهی نوع شرکتی که قصد ثبت آن را دارید، تصمیم بگیرید. در هنگام انتخاب نوع شرکت باید مسائلی چون تعداد اعضا و اهداف آتی آنها، محدودهی مسئولیتی هر یک از شرکا، موضوع فعالیت شرکت و … مد نظر قرار گیرند. هزینهی ثبت شرکت در ترکیه بین 1500 تا 2000 دلار به بالا و یا بین 5 تا 7.000 لیر جدا از هزینهی حسابدار است.
با شهر زیبای استانبول آشنا شوید!
ترکیه سالهاست که بهدلیل موقعیت تجاری منحصربهفرد خود بین آسیا، اروپا و خاورمیانه شروع به جذب سرمایهگذاری خارجی کرده است.
ثبت شرکت در ترکیه
بر خلاف ایران که باید کفشش آهنی بپوشید و از هفت خان رستم گذر کنید، کار آسانی است و دردسرهای ایران را نخواهید داشت، اما این باعث نمیشود تا بدون شناخت و آگاهی کامل از قوانین ترکیه اقدام به ثبت شرکت کنید.
آیا ثبت شرکت در ترکیه واجب است؟
همانطور که پیشتر اشاره کردم ثبت شرکت در ترکیه کار سختی نیست و اگر موارد قانونی را رعایت کنید در مدت زمان کوتاهی میتوانید شرکتتان را ثبت کنید، اما این همه داستان نیست و شما با ثبت شرکت ماهانه باید هزینههایی را پرداخت کنید که شاید توجهی در ابتدا به آن نکردهاید و در نهایت باعث شود تا نه تنها از شرکتتان سودی نصیبتان نشود بلکه ضرر و زیان هم بکنید.
قبل از ثبت شرکت به تمام جوانب آن و هزینههایی که باید پرداخت کنید فکر کنید.
کسبهایی که نیاز به ثبت شرکت در ترکیه دارند!
آیا برای راه اندازی کسب و کار در ترکیه نیاز به ثبت شرکت هست؟
شما برای راهاندازی هر کسب و کاری در ترکیه طبق قانون نیاز به ثبت شرکت دارید و فرقی نمیکند که آرایشگاه، رستوران، یا مغازه باشد. برای هر کاری ابتدا باید شرکت ثبت کنید و موضوع فعالیتتان را در اساسنامه وارد کنید. در بعضی از کسبها علاوه بر ثبت شرکت نیاز به مجوز هم به صورت جداگانه دارید.
بهترین گزینههای سرمایه گذاری و خرید خانه در ترکیه
از انواع ثبت شرکت در ترکیه چه می دانید؟
۱- شرکت سهامی (JST: Joint Stock Company):
شرکت سهامی که به دو صورت خاص و عام موجود است یک واحد تجاریست که در آن امکان خرید و فروش سهام شرکت توسط سهامداران وجود دارد. هر سهامدار بهنسبت مقدار سهامی که به او تعلق دارد (گواهی مالکیت)، مالک سهام شرکت است.
شرایط دریافت اقامت ترکیه و انواع آن در سال جدید!
سهامداران میتوانند سهام خود را بدون هیچگونه تأثیری بر ادامهی حیات شرکت به دیگران منتقل کنند. این شرکت برای ثبت به حداقل 5 شخص حقیقی و یا حقوقی و حداقل 50.000 لیر ترکیه سرمایه احتیاج دارد. برای شرکتهای سهامی غیردولتی پذیرندهی سیستم سرمایهی ثبتشده (Registered Capital)، سرمایهی اولیه ممکن است بالغ بر حداقل 100.000 لیر باشد. حداقل یکچهارم ارزش اسمی سهام تعهدشده بهصورت نقدی باید قبل از ثبت پرداخت شود.
۲-شرکت با مسئولیت محدود / لیمیتد (LLC: Limited Liability Company):
در شرکتی با مسئولیت محدود، مسئولیت اعضا یا شرکای تجاری شرکت محدود به آنچیزیست که در شرکت سرمایهگذاری یا ضمانت کردهاند؛ به این معنا که، اعضا تنها به میزان سرمایهای که در شرکت بهنام آنها ثبت گردیده مسئول و پاسخگوی زیانهای شرکت هستند و بدهکاران قادر نخواهند بود تا به سرمایههای خارج از شرکت اعضا دسترسی پیدا کنند.
این نوع شرکت معمولاً برای ثبت و تأسیس به حداقل 2 و حداکثر 50 شریک نیاز دارد. حداقل سرمایهای که برای ثبت چنین شرکتی در ترکیه نیاز است، حداقل 10.000 لیر یا بهصورت دقیقتر 2000 دلار آمریکا است.
برای اطلاع از شرایط خرید خانه در استانبول کلیک کنید!
۳- شرکت جمعی / گروهی (Collective Company):
شرایط دریافت اقامت ترکیه با خرید ملک!
۴- شرکت تضامنی با مسئولیت محدود (Limited Partnership Company):
شرکتی است با دو یا چند شخص حقیقی با مسئولیت تضامنی که تحت نام مخصوصی ثبت میگردد و در صورت عدمکفایت دارایی شرکت برای تأدیهی تمام قروض، تکتک شرکا وظیفهی پرداخت آنها را خواهند داشت. شرکت با مسئولیت محدود میتواند حداقل توسط دو نفر ایجاد شود که یکی از آنها شریک فعال (مسئول نامحدود) و دیگری شریک غیرفعال (مسئول محدود) است. شرکای فعال فقط میتوانند اشخاص حقیقی باشند ولی شرکای غیرفعال میتوانند هم حقیقی و هم حقوقی باشند.
۵- شرکت تعاونی (Cooperative Company):
شرکت تعاونی نوعی ساختار است که به افراد، شرکتها، شهرداریها و سایر انجمنها این امکان را میدهد که بهعنوان یک شخص حقوقی به انجام فعالیتهای تجاری بپردازند.
تعاونی را میتوان با حداقل 7 شریک تأسیس کرد. هر شریک حداقل 1 و حداکثر 5.000 سهم را متعهد میشود. ارزش سهم مشارکت (Partnership Share) 100 لیر ترکیه است. کلیهی شرکا بهاستثنای کسانی که سه ماه قبل از تشکیل مجمع عمومی بهعنوان شریک معرفی نشدهاند، میتوانند در مجمع عمومی تعاونی شرکت کنند.
هیئت مدیره متشکل از حداقل 3 نفر است که باید شهروند ترکیه بوده و سایر شرایط مندرج در قانون را دارا باشند. اعضای هیأت مدیره میتوانند حداکثر برای مدت 4 سال انتخاب شوند مگر این که در اساسنامه ترتیب دیگری پیشبینی شده باشد که در این صورت امکان انتخاب مجدد آنها وجود دارد.
از جمله مزایای شرکتهای تعاونی در ترکیه میتوان به تعداد نامحدود سهامداران مجاز برای شرکت در تجارت و عدمنیاز به حداقل سرمایهی سهامی (Share Capital) برای افتتاح این نوع شرکت اشاره کرد.
با توجه به وجود انواع مختلفی از شرکتهای تعاونی که میتوان در ترکیه تأسیس کرد، این شرکتها باید در وزارتخانهای که مسئول تنظیم برخی فعالیتهای اقتصادی است، ثبتنام کنند. بهترین مثال در این زمینه، تعاونیهای کشاورزی است که در ترکیه بسیار محبوب هستند و باید در وزارت کشاورزی ثبتنام کنند.
با مزایای سرمایه گذاری در ترکیه آشنا شوید.
ثبت شرکت واردات و صادرات در ترکیه
ترکیه به عنوان واسطی بین اروپا و آسیا به پایگاه مهم و محکمی تبدیل شده و توانسته است تا سهم بالایی در صادرات و واردات به قاره سبز داشته باشد. جایگاه ترکیه در صادرات کالا به اتحادیه اروپا پنجم و در واردات کالا هفتم است.
بستر مناسب اقتصادی حمایت از صنعتگران، کشاورزان و صادر کنندگان کالا در ترکیه سبب شده تا ترکیه خود را به عنوان یک قطب اقتصادی به دنیا معرفی کند. داشتن پتانسیل های بالای اقتصادی، بهره مندی از نیروی کار جوان، حرفه ای و ارزان این امکان را برای دیگر کشورها فراهم کرده تا در این کشور سرمایه گذاری نمایند. مرسدس بنز، بوش از جمله سرمایه گذاران در بخش صنعت ترکیه میباشند.
قیمت آپارتمان در ترکیه تابع چه شرایطی است؟
مراحل ثبت شرکت در ترکیه و گام هایی که باید به درستی برداشت!
4 مرحلهی اصلی ثبت شرکت در ترکیه عبارتند از:
- پس از تنظیم و امضای اساسنامهی شرکت، سند باید بههمراه امضای اظهارنامهی مدیران و دفاتر تجاری واحد مربوطه مورد تأیید قرار گیرد.
- واریز 0.04٪ از سرمایه به حساب نهاد مقام رقابتی (Competition Authority) و حداقل سرمایهی سهام به بانکی که گواهی سرمایهی پرداخت شده را صادر کرده است.
- پس از آن، متقاضی باید الزامات دفتر ثبت اسناد تجاری (Trade Registry Office) ترکیه را رعایت کند و ابلاغیهی ثبت شخصیت حقوقی شرکت، تعهدنامه و اظهارنامهی ثبت اتاق بازرگانی را بایگانی و ثبت نماید.
- شرکت باید برای اهداف مالیاتی ثبتنام بهعمل بیاورد، شمارهی مالیات بر ارزش افزوده (VAT: Value Added Tax) را از ادارهی مالیات دریافت کند و در ادارهی تأمین اجتماعی (SSA: Social Security Administration) ثبتنام کند – همهی مراحل به یکباره انجام میشود.
استعلام شرکت های ثبت شده در ترکیه
یکی از مواردی که می بایست به آن توجه نمایید بررسی و استعلام ثبت شرکت شما در ترکیه میباشد زیرا بسیار از شرکت های سودجو تحت عنوان ثبت شرکت به صورت غیابی اقدام به اخاذی از متقاضیان را مینمایند.
شماره مرسیس در ترکیه (mercies)
مرسیس یک سیستم مرکزی برای ثبت اصلاعات اشخاص حقیقی و حقوقی است که در سال ۲۰۱۰ به طور آزمایشی در شهر مرسین شروع به فعالیت کرد و سپس در کل ترکیه فراگیر شد.
مرسیس در واقع مخفف کلمه (Merkezi Sicil Kayıt Sistemi) است و در بانک، بورس نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
کاربردهای شماره مرسیس
شما با داشتن شماره یک شرکت می توانید به اطلاعاتی نظیر بدهی و فعالیت های شرکت دست یابید. هدف از ایجاد این سیستم ، اطلاع از شرایط یک شرکت با حفظ حریم شخصی است.
نحوه شناسایی شماره مرسیس
مرسیس یک شماره ۱۶ رقمی است که برای شرکت های سهامی خاص و مسئولیت محدود با عدد صفر شروع میشود و در ادامه شماره مالیاتی شرکت و در انتها با ۰۰۰ پایان مییابد.
شرکت های شخصی نیز با شماره کیملیک (T.C.NO) صاحب شرکت شروع و با اعدادی مانند ۰۰۰۱۵ یا ۰۰۰۱۹ به پایان میرسد.
استعلام شماره مرسیس شرکت
در ابتدا برای پیدا کردن شماره مرسیس میبایست در سایت mersis.gumrukticaret.gov.tr، ثبت نام کنید و بعد از پایان ثبت نام بر روی گزینه استعلام شرکت کلیک کنید، در ادامه سایت از شما سوالاتی در خصوص شرکتتان میپرسد که با پاسخ صحیح به سوالات می توانید جواب استعلام را دریافت نمایید.
ثبت شرکت مجازی در ترکیه
دفاتر مجازی به دفاتر اشتراکی گفته میشود که به شما امکان استفاده از دفتر اشتراکی،دریافت آدرس، تلفن را خواهد داد و هزینه های مناسبتری برای شما به همراه خواهد داشت.
محبوب ترین شرکت های ثبتی در ترکیه
به طور کلی در ترکیه بیشترین تقاضا برای ثبت ۲ مدل شرکت است:
- شرکتهای شخصی
- شرکتهای لیمیتد Limited
مزایای ثبت شرکت شخصی در ترکیه
شرکتهای شخصی در ترکیه سادهترین مدل ثبت شرکتها هستند و برای افرادی مناسب هست که قصد راه اندازی مشاغل کوچک را دارند و به دنبال هزینه کمتر هستند. شرکت های شخصیت حقیقی، شماره ثبتی، اساسنامه و مجوز فعالیت دارند و برای مدیرعامل اجازه کار صادر میشود مدیرعامل میتواند از مزایای اقامت کاری در ترکیه بهرهمند شود.
البته اساسنامه این مدل شرکتها محدود هست و هر فعالیتی را نمیشود به آن اضافه کرد.
هزینه ثبت شرکت شخصی در ترکیه از روشهای دیگر ارزانتر بوده و چیزی در حود ۷۰۰۰ لیر هزینه، روی دست شما خواهد گذاشت.
مزایای ثبت شرکت مسئولیت محدود در ترکیه Limited
شرکتهای لیمیتد یا همان مسئولیت محدود، حوزه فعالیت گستردهتری را در بر میگیرند و شما موضوعات بیشتری را میتوانید در اساسنامه شرکتتان قید کنید. در این مدل شرکتها میتوانید شریک هم داشته باشید و هر یک از شرکا نسبت به میزان سهامی که دارد در قبال بدهیهای شرکت مسئول خواهد بود و در صورتی که شرکت بدهکار شود باید نسبت به سهمی که در اساسنامه دارند، بدهیهایشان را تسویه نمایند.
از سال ۲۰۲۱ طبق قانون جدید ترکیه امکان ثبت شرکت مسئولیت محدود یا لیمیتد با ۱ نفر هم امکان پذیر شده.
شرکت های لیمیتد هم دارای شماره ثبت، اساسنامه و مجوز فعالیت هستند و شما به وسیله آن می توانید درخواست اقامت کاری بدهید.
حداقل سرمایه ثبتی در شرکت های مسئولیت محدود ۵۰۰۰ لیر است.
شرکت سهامی خاص یا با مسئولیت محدود، کدام بهتر است؟
از بین همهی انواع شرکتهای تجاری، شرکت سهامی خاص و مسئولیت محدود، از محبوبترین و متداولترین شرکتها هستند. بهطور کلی نمیتوان گفت که ثبت شرکت با مسئولیت محدود بهتر است یا سهامی خاص. چرا که این دو شرکت در مواردی بسیاری مانند نحوهی ثبت، تعداد شرکا، حداقل تعداد اعضای هیأت مدیره، مدت تصدی مدیران، تشکیل مجامع، بازرس و… تفاوت دارند.
مشاغلی که در ترکیه نیاز به ثبت شرکت دارند؟
طبق قوانین ترکیه برای شروع هر کسبوکاری باید شرکتی ثبت شود. راهاندازی کافه و رستوران، خیاطی، آرایشگری و … همگی نیازمند ثبت شرکت هستند. اگر قصد سرمایهگذاری در ترکیه را دارید حتماً از قبل دربارهی سرمایهگذاری در ترکیه مطالعه کنید.
مدارک لازم برای ثبت شرکت در ترکیه
مدارک زیر برای فرآیند ثبت شرکت در ترکیه مورد نیاز هستند:
- دریافت کد مالیاتی یا همان ورگی نمره برای کلیه سهامداران
- ترجمه و کپی برابر اصل کردن پاسپورت مدیرعامل و شرکا
- تنظیم اساسنامه به زبان ترکی
- تکمیل فرم های مربوطه
- تکمیل فرم های مربوط به اتاق بازرگانی و فرم تعهد و مراجعه به اتاق بازرگانی ترکیه
- ثبت رسمی امضای مدیرعامل در اداره ثبت احوال
- تایید اساسنامه شرکت در اداره ثبت احوال
- افتتاح حساب برای واریز سرمایه اولیه شرکت ( واریز یک چهارم سرمایه ثبتی)
- چاپ روزنامه رسمی
- تحویل اجاره نامه به اداره مالیات برای بازرسی
- اخذ شماره ورگی لوحاسی یا همان شماره مالیات شرکت.
- دریافت کارت بازرگانی شرکت
- دریافت مجوز و گشایش دفاتر حسابداری
- استخدام یک حسابدار رسمی ترک
- کلیه اسناد شرکت باید در سیستم رحیستری (MERSİS) ثبت شود.
اصل رسید بانکی مبنی بر واریز 0.04٪ سرمایه به نهاد مقام رقابتی و گواهی سپرده حداقل سرمایه.
پس از ثبت شرکت در ترکیه چه هزینه هایی باید پرداخت شود؟
بعد از ثبت شرکت، شما باید هزینه مالی مشاور یا همان حسابرس را برای بررسی عملکرد شرکت ماهانه به او پرداخت کنید، چه فعالیتی داشته باشید و چه نداشته باشید. معمولا حقوق یک مالی مشاور از ۶۰۰ لیر به بالا شروع میشود.
هزینه اجاره دفتر هم بخشی دیگر از هزینههای شماست. اگر برای کاری که انجام میدهید نیاز به مجوزهای دیگری هم باشد میبایست چیزی در حدود ۱۰۰۰ لیر ماهانه به هزینههاتان اضافه کنید. اگر کارمند ندارید، برای کاهش هزینههاتان می توانید از دفاتر اشتراکی هم استفاده کنید که قیمت دفاتر اشتراکی از ۳۰۰ لیر شروع میشود.
ثبت شرکت در ترکیه چه مزایایی برای ما دارد؟
- دریافت اقامت کاری برای مدیرعامل و خانواده او
- دریافت مجوز کار
- دریافت شهروندی ترکیه پس از ۵ سال فعالیت مستمر و پرداخت مالیات و رد کردن بیمه
- امکان افتتاح حساب در بانکهای ترکیه
- دریافت کارت بازرگانی ترکیه
- امکان مبادلات مالی و کاری با سایر کشورها
- دریافت دامین با پسوند(TR) بنام شرکت از دولت ترکیه
- رهایی از محدودیتهای تحریمی ایران و انجام تراکنشها و نقلوانتقالات مالی بینالمللی از تمامی بانکهای ترکیه البته بهشرط ذکر عدممراودهی مالی با ایران در اساسنامه؛
- گشایش اعتبار اسنادی (LC) بدون نگرانی از تأثیر ممانعتی تحریمها؛
- فرآهم آمدن زمینهی مناسب برای دریافت اقامت ترکیه؛
- در صورت تصمیم برای مهاجرت به کانادا، ثبت شرکت در ترکیه بر روند کار تأثیر مثبت خواهد داشت؛
مزایای ثبت شرکت در ترکیه بسیار زیاد است که ما در این مقاله به برخی از آن ها پرداختیم.
ثبت شرکت در ترکیه و معایب آن
در حالت عادی ثبت شرکت در ترکیه عیب چندانی ندارد اما اگر بدون هدف شرکتی ثبت کنید هزینههای زیادی را به خودتان تحمیل خواهید کرد که نه تنها سودی برای شما نخواهد داشت بلکه باعث بروز مشکلاتی برای شما خواهد شد.
بهتر است در زمان ثبت شرکت و تنظیم اساسنامه هم دقت داشته باشید و از وکلای با تجربه کمک بگیرید تا دچار دردسر نشوید. ثبت شرکت در ترکیه کار سختی نیست اما درصورتی که بخواهید شرکت تان را منحل کنید وارد پروسهای خواهید شد که در نوع خود هفت خان رستمیاست.
مالیات شرکت ها در ترکیه چند درصد است؟
۱۸ درصد از درآمد شما بابت مالیات باید به اداره مالیات واریز شود. در ترکیه شما میتوانید در دورههای ۱ ماهه یا ۳ ماهه مالیات عملکردتان را پرداخت کنید. حسابرس شرکت یا همان مالی مشاور پس از بررسی فاکتورهای درآمد و هزینههای شما، میزان سود خالص شرکت را محاسبه و اعلام میکند. به سود خالص شما ۱۸ درصد مالیات تعلق می گیرد.
نکته: لزوما هر مبلغی که به حساب شرکت واریز میشود مالیات تعلق نمیگیرد.
خدمات اخذ کارت بازرگانی در ترکیه
افرادی که هدفشان فعالیت در بخش واردات و صادرات است باید حتماً نسبت به دریافت کارت بازرگانی در ترکیه مبادرت ورزند تا بدون مشکل از مزایایی چون ثبت سفارش و واردات، ثبت علائم تجاری و برندها، حقالعمل کاری، سازماندهی و هماهنگی فعالیتهای بازرگانی، واردات از سایر کشورها و صادرات کالا به کشورهای دیگر، ترخیص کالا و عضویت در اتاق بازرگانی بهره ببرند.
مشکل افتتاح حساب بانکی شرکتی در ترکیه
بهموجب اعمال تحریمهای آمریکا، از اواخر سال 2019 امکان افتتاح حساب در بانکهای ترکیه برای شرکتهای ایرانی وجود ندارد اما با کمک بعضی از شرکتهای واسط که اساسنامهی شرکتها را با تکیه بر متخصصان متبحر تنظیم میکنند و بند «خدمان ثبت شرکت» را با رعایت شرایط خاص به اساسنامه میافزایند و طی مراحل و مذاکرههای رسمی با برخی از بانکهای ترکیه همچون بانک زراعت و بانک QNB میتوان نسبت به گشایش حساب بانکی شرکتی در آنها حتی بهصورت دلاری و یورویی اقدام کرد.
سخن آخر
ما در این مقاله درباره ثبت شرکت در ترکیه، انواع شرکت در ترکیه صحبت کردیم. ترکیه کشوریست که از توسعهی رویکرد حاکمیت شرکتی مطابق با استانداردهای بینالمللی حمایت میکند، بنابراین شما میتوانید بدون نگرانی از ملیت و کشور محل سکونت خود، در عرض 7 روز شرکت خود را راهاندازی کنید و از طریق یکی از محبوبترین راه های ممکن در بین ایرانیان یعنی ثبت شرکت در ترکیه، برای اقامت در این کشور اقدام نمایید.
سوالات متداول
- معایب ثبت شرکت در ترکیه چیست؟
علاوه بر هزینه های ثبت شرکت در ترکیه، شما باید هزینه های مالی مشاور و هزینه های اجاره محل و حقوق را نیز پرداخت کنید، بحث مالیات نیز در ترکیه بسیار جدی است و ممکن است عدم پرداخت مالیات برای شما دردسر ساز شود. در ترکیه انحلال شرکت کار آسانی نیست. - چه شرکتی در ترکیه ثبت کنیم؟
ثبت شرکت در ترکیه دارای انواعی است اما ثبت شرکت به صورت مسئولیت محدود و سهامی خاص محبوب تر است. - هزینه ثبت شرکت در ترکیه چقدر است؟
هزینه ثبت شرکت متناسب با نوع آن متفاوت است.
اگر چنانچه تمایل دارید میتوانید به این صفحات نیز سر بزنید: