شرایط اخذ اقامت از طریق پناهندگی آلمان
شرایط پناهندگی آلمان، یکی از روش های مهاجرت به آلمان و گرفتن اقامت آنجا است. در این مطلب، میخواهیم شما را با شرایط پناهندگی آلمان آشنا کنیم تا اگر به فکر اخذ اقامت آلمان از طریق پناهندگی هستید، با آگاهی از قوانین این مسیر را انتخاب نمایید.برای درخواست پناهندگی باید از داخل خاک آلمان اقدام کنید و نمیتوانید درخواست پناهندگی از داخل ایران به المان را داشته باشید.
آنچه در این یادداشت میخوانید:
- بررسی شرایط پناهندگی در آلمان
- آمار پناهجویان در آلمان در سال های اخیر
- انواع پناهندگی در آلمان
- فرایند پناهندگی آلمان
- سوالات پناهندگی در المان
- حقوق ماهانه پناهندگان در آلمان چقدر است؟
- قوانین جدید پناهندگی در آلمان سال ۲۰۲۲
- خطرات پناهندگی آلمان
- هزینه مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی
- درخواست پناهندگی از داخل ایران به المان
- پناهندگی با ورود قانونی به آلمان
- مشکلات پناهندگی
- بهترین کیس برای پناهندگی
- بازگشت به ایران بعد از پناهندگی در المان
- آیا مهاجرت با پناهندگی روش مناسبی است
آمار پناهجویان در آلمان در سال های اخیر
آمار پناهندگان آلمان در سالهای اخیر افزایش یافته است و دولت مردان از این موضوع خوشحال نیستند زیرا این اشخاص، افراد توانمند جامعه خود نیستند. شرایط پناهندگان در آلمان خیلی خوب نیست؛ این موضوع را میتوان از روی حملههایی که به کمپ پناهجویان میشود، فهمید.
به نقل از روزنامه دویچه وله آلمان تا پایان سال ۲۰۲۱ میلادی، آمارهای رسمی اداره آمار فدرال آلمان حاکی از آن است که در سال میلادی گذشته ۱۳۱ هزار و ۶۰۰ مهاجر، شهروندی آلمان را دریافت کردند که این رقم ۲۱ هزار و ۷۰۰ نفر (یک پنجم) بیشتر از سال میلادی پیش از آن (۲۰۲۰) بوده است. در این میان سهم تیرانی ها بیش از ۴۰۰۰ پناهندگی بوده است.
ساده ترین راه مهاجرت به آلمان چیست؟ برای اطلاع بیشتر کلیک کنید!
حقوق ماهانه پناهندگان در آلمان چقدر است؟
میزان حقوق و مزایایی که یک پناهنده آلمانی دریافت میکند با توجه به شرایط زندگی، متاهل یا مجرد، دارای فرزند و … متفاوت است که عبارتند از:
افراد مجرد : ۳۶۷ یورو
زن و شوهر در یک آپارتمان: ۳۳۰ یورو
افراد زیر ۲۵ سال که با خانواده زندگی میکنند: ۲۹۴ یورو
نوجوانان بین ۱۴ تا ۱۷ سال: ۳۲۶ یورو
کودکان بین ۶ تا ۱۳ سال: ۲۸۳ یورو
کودکان تا ۵ سال: ۲۴۹ یورو
البته همانطور که اشاره شد پرداختی به پناهندگان متناسب با شرایطی که دارند متفاوت است.
هرچیزی که در سفر به آلمان باید بدانید!
انواع پناهندگی آلمان
3 نوع پناهندگی برای آلمان وجود دارد که در آنها بررسی شرایط پناهندگی طول میکشد:
1. پناهندگی سیاسی آلمان:
اگر میخواهید این نوع پناهندگی را دریافت کنید، باید ثابت کنید که در کشور خود مورد تهدید، آزار و اذیت هستید و برای این امر نیاز به ادله کافی و مستندات واقعی دارید تا درخواست شما مورد پذیرش قرار گیرد. فرایند بررسی پناهندگی سیاسی حدود 7 ماه طول میکشد. اگر با پناهندگی شما موافقت شود، از تمام حقوق شهروندی برخوردار خواهید شد.
2.پناهندگی اجتماعی آلمان:
این پناهندگی زمانی مورد قبول قرار میگیرد که شرایط اجتماعی جامعه نابهسامان بوده و امنیت افراد در خطر باشد، اما شرایط جامعه ایران اینگونه نبوده است پس با این نوع پناهندگی در المان موافقت نمیشود.
همه چیز درباره شرایط تحصیل در دانشگاه های رایگان آلمان!
3.پناهندگی مذهبی آلمان:
در این حالت، باید ثابت کنید که دین خود را عوض کردهاید و اگر با این شرایط به کشور خود برگردید، مورد آزار و اذیت قرار میگیرید. با این نوع پناهندگی، بازگشت به ایران بعد از پناهندگی المان امکان پذیر نیست.
شرایط شما و زندگیتان مشخص میکند که آیا بهترین کیس برای پناهندگی هستید یا خیر.
فرایند پناهندگی آلمان
اگر میخواهید پناهندگی خود را بگیرید و ورود قانونی به آلمان داشته باشید، باید طبق فرایند پناهندگی با ورود قانونی به آلمان جلو بروید:
۱- برای پناهندگی، شما باید ابتدا به عنوان پناهجو ثبت نام کنید تا روند پناهندگیتان آغاز شود. پس از ثبت نام، اولین گام، ارائه درخواست پناهندگی است. این کار را میتوانید از طریق اداره فدرال مهاجرت و پناهندگان آغاز کنید. پس از این فرایند، برگه اقامت موقتی برای شما صادر میشود که در نقش گذرنامه شما بوده و باید همیشه آن را با خود داشته باشید.
۲- قوانین دوبلین برای بررسی شرایط شماست که آیا میتوانید در آلمان پناهندگی بگیرید یا شرایط پناهندگی در یک کشور اروپایی دیگر را دارید. اگر پس از انگشت نگاری شما، مشخص شود که شرایط پناهندگی در یک کشور دیگر را دارید، آلمان میتواند شما را به آنجا بفرستد؛ البته پس از کسب موافقت آن کشور این اجازه را دارد.
پس از تایید بررسی پرونده پناهندگی شما در آلمان، یک جلسه دادرسی برای شما در نظر گرفته میشود تا شرایط شما در آن بررسی شود. این جلسه بسیار مهم است و باید حتما در آن حاضر شوید. باید سعی کنید جزئیات زندگی خود را به طور کامل برای آنها توضیح دهید تا صحت اطلاعات شما بررسی شده و درباره پناهندگی شما تصمیم درستی گرفته شود.
۳- مرحله بعدی، تصمیمی است که درباره پناهندگی شما گرفته میشود. ممکن است چند ماه طول بکشد تا نتیجه به دست شما برسد که یکی از حالتهای زیر است:
- طبق کنوانسیون پناهندگان ژنو، شما را به عنوان پناهنده در نظر بگیرند. در این حالت 3 سال اجازه اقامت دارید.
- ارائه حمایت فرعی به شما؛ یعنی یک سال اجازه اقامت دارید.
- به دلیل ممنوعیت ملی اخراج، یک سال یا کمتر حق اقامت دارید.
- رد شدن درخواست پناهندگی زیرا کمیته بررسی، هیچ دلیلی را برای حمایت از شما نمیبیند.
- رد شدن درخواست شما تحت عنوان بیاساس؛ در این حالت، نظر کمیته به عدم بیان حقیقت توسط شماست.
مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج و نکات مهمی که باید بدانید!
سوالات پناهندگی در المان
سوالاتی که از شما پرسیده میشود؛ شامل موارد زیر است:
- آیا ملیت دیگری دارید؟
- تعلق شما به قوم یا قبیله خاص
- پرسش از مدارک شناسایی شما
- شغل شما چیست؟
- درباره خانواده شما و پناهندگی پرسیده میشود
- سفرهای شما و حضورتان در آلمان
- آیا اقدام به ثبت نام سازمان ملل برای پناهندگی به آلمان کردهاید؟
این ها بخشی از سوالات مهم در پروسه رسیدگی و تشکیل پرونده پناهندگی می باشد.
قوانین جدید پناهندگی در آلمان سال ۲۰۲۳
آلمان در مقایسه با بقیه کشورها پناهنده بیشتری را میپذیرد. افراد پس از ثبت درخواست پناهندگی به کمپ پناهندگی انتقال مییابند تا در آنجا درباره آنها تصمیم گرفته شود. از آنجاییکه آلمان دارای 16 ایالت است، افراد بین ایالتها تقسیم میشوند، از آنها عکس و اثرانگشت گرفته میشود و منتظر میمانند تا به بقیه کارهای آنها رسیدگی شود.
اداره مهاجرت آلمان از پناهندگان سوالاتی را میپرسد و پس از دریافت پاسخ، به بررسی شرایط فرد میپردازد و نتیجه را به او اطلاع میدهد. از آنجاییکه این فرایند طولانی است، باید تا تعیین تکلیف در محیط کمپ بماند.
شاید سوال شما این است که حقوق ماهانه پناهندگان در آلمان چقدر است؟ باید بدانید که تا تعیین تکلیف هیچ حقوقی به آنها داده نمیشود و اجازه کار در آلمان را نیز نخواهند داشت.
اگر پس از پذیرش پناهندگی به کشور خود بازگردند، تا 10 سال نمیتوانند به کشورهای اروپایی بروند و ویزا برای آنها صادر نمیشود.
پاسپورت آلمان سومین پاسپورت قدرتمند دنیا!
خطرات پناهندگی آلمان
شرایط پناهندگی به طور کلی آسان نیست زیرا برای رسیدن به کشور مقصد پناهندگان باید به صورت غیرقانونی وارد آن کشور شوند تا نشان دهند که امکان خروج از کشورشان را به صورت عادی نداشته اند و یا جانشان در خطر بوده است. علاوه بر این در سال های اخیر و با گسترش مهاجرت و پناهندگی، متاسفانه بحث قاچاق انسان نیز از جمله مواردی است که جان پناهندگان را به شد تهدید مینماید.
به یاد داشته باشید افرادی که اصطلاحا به آن ها آدم بر میگویند و کارشان بردن مهاجران غیر قانونی به کشورهای اروپایی است، بسیار غیر قابل اعتماد هستند و معلوم نمیشود که آیا سالم به کشور مقصد خواهید رسید یا خیر.
به برلین پایتخت آلمان خوش آمدید!
هزینه مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی
مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی بستگی به نوع پناهندگی شما دارد، به طور مثال اگر قصد شما پناهندگی سیاسی یا تغییر مذهب باشد باید ابتدا وارد خاک آلمان شوید و پس از ارائه مستندات مبنی بر تهدید و آزار و اذیت از سوی مقامات کشر مبدا درخواست پناهندگی دهید در این روش شما میبایست به صورت عادی و با داشتن ویزای شینگن وارد آلمان شوید و هزینه های سفارت، تمکن مالی و بلیط را پرداخت نمایید.در صورت ورود غیر قانونی به کشور آلمان هم باید بتوانید افرادی را پیدا کنید که میتوانند شما را به صورت غیر قانونی وارد کشور آلمان کنند.
هرچیزی که برای دریافت ویزای کار آلمان باید بدانید!
درخواست پناهندگی از داخل ایران به المان
کشور آلمان مطابق با شرایط و قوانینی که دارد پناهندگی از داخل کشور ایران را نمیپذیرد.
پناهندگی با ورود قانونی به آلمان
همانطور که پیش تر اشاره شد شما میتوانید با ورود قانونی به خاک آلمان متناسب با کیس موردنظرتان درخواست پناهندگی دهید، که متدوال ترین آن ها پناهندگی سیاسی و یا تغییر مذهب است.
مشکلات پناهندگی آلمان
پناهندگی در کشور آلمان شرایط سخت تری نسبت به کشوری مثل انگلیس دارد، زیرا پس از تشکیل پرونده پناهندگی در آلمان، مهاجر می بایست در اردوگاه و کمپ هایی که برای پناهندگان درنظر گرفته شده زندگی کند تا تکلیف پناهندگی او مشخص شود در صورتی که در انگلیس از همان ابتدا به مهاجر خانه داده میشود، علاوه بر این نگاه مردم آلمان نسبت به پناهندگان خوب نیست و آن ها را سربار جامعه می دانند.
صفر تا صد مهاجرت تحصیلی به آلمان و نکاتی که باید بدانید!
سخن پایانی
پناهندگی آلمان یکی از راههای مهاجرت به آلمان است پس تنها راه نیست. جالب است بدانید که هزینه مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی مشابه با بقیه روشها است. پس آیا مهاجرت با پناهندگی روش مناسبی است؟ قطعا این روش دارای خطرات پناهندگی آلمان مثل رد شدن درخواست است و باید با مشکلات پناهندگی که زندگی طولانی در کمپ پناهجویی بوده، مواجه شوید. گرفتن پناهندگی در آلمان کار راحتی نیست. اگر همچنان مصمم هستید که برای پناهندگی المان اقدام کنید با کارشناسان ما تماس بگیرید تا بهترین مسیر را با توجه به شرایط شما، در مقابلتان قرار دهند.
سوالات متداول:
- بهترین کیس برای پناهندگی در آلمان
در حال حاضر یکی از مواردی که بیشترین میزان درخواست پناهندگی را دارد، پناهندگی از طریق تغییر مذهب است. - بازگشت به ایران بعد از پناهندگی در المان
برای پناهندگان تا پیش از آنکه پرونده پناهندگی آنها پذیرفته نشود امکان پذیر نیست حتی پس از آن هم امکان سفر به ایران وجود ندارد، تنها زمانی یک پناهنده میتواند به کشورش برگردد که شهروند کشور آلمان شده باشد.
البته این در مورد افرادی که پناهندگی از طریق تغییر مذهب را انتخاب میکنند متفاوت و سخت تر است. - آیا مهاجرت با پناهندگی روش مناسبی است؟
از دیدگاه ما پناهندگی شرایط بسیار پیچیده ای دارد که علاوه بر خطرات احتمالی سفر، رسیدن یا نرسیدن به آلمان، احتمال عدم پذیرش پرونده متقاضی از طرف اداره مهاجرت آلمان وجود دارد. مجموعه پین تاتی در زمینه مهاجرت غیر قانونی و پناهندگی خدماتی ارائه نمیکند.
محیب قربانی
مهر 10, 1402 at 9:42 ب.ظباسلام من یک افغان هستم من با زنم و باپنج تا فرزندان دانم یک زنده گی سخت ما به کمک نیاز داریم لطفا به ما کمک کنید ما بعد ازسقوط افغانستان فرار از دست طالبان به ایران امدم الان هم در یکی از خانه های کرایی زندگی میکنم وزندگی بدرستی پیش نمیرودمن و فرزندان دانم خیلی مشکلات سخت داریم ما اینجاجونم مان ده خاتر هست من اینجا نه میتانم کار کنم کی نه میتانم کی زنده گی کنم لطفا به ما کمک کنید من و فرزندان دانم بی سرنوشت هستم برای ادامه تحصیل فرزندان دانم میخایم کی ادامه تحصیل دریکی کشور ادامه تحصیل بدن لطفا درخواست ماره قبول کنید من از دلت آلمان میخایم کی لطفا درخواست ماره قبول کنید باتشکر
گلالی علیزهی
مهر 6, 1402 at 8:22 ق.ظسلام من تو ایران زندگی میکنم من افغانی هستم و میخوام با آلمان پناهندگی کنم با خانواده ام برای درس خواندن ما6نفر باید درس بخوانم ما بی سود میمونم تعدادی خانواده ام 9نفر هست من سازمان ملل خواهشمندم که کمک منو کن